Citomateriaal

Citomateriaal biedt toetstrainers aan voor taal, voor de laatste drie groepen van de basisschool. In deze boeken is woordenschat een vast onderdeel. U vindt in de Toetstrainer Taal alle lesstof die betrekking heeft op het ontwikkelen van een goede woordenschat.  Dit gaat tot groep 6, 7 en 8 daarnaast bevatten de toetstrainers tal van oefenopgaven. Hiermee kan uw kind veel oefenen en op die manier zijn of haar woordenschat kan vergroten.

Bovendien sluit de manier van vragen in de opgaven aan op die in de cito toets, zodat de oefeningen ook meteen een goede voorbereiding vormen daarop. Zo kan u effectief met uw kind werken aan een betere woordenschat en daarmee een betere score op de cito woordenschat site.

Citomateriaal

Hoe ontwikkelt Anabel uit vmbo 2 zich? Wat heeft Ruben uit havo 4 nodig? En hoe zijn de schoolexamens gegaan bij Ricardo uit vwo 6? Door leerlingen te volgen en regelmatig te toetsen, krijg je objectief inzicht in de ontwikkeling van elke leerling. De toetsen en examens van Citomateriaal in het voortgezet onderwijs helpen daarbij. Op die manier kun je tijdig bijsturen, passend onderwijs aanbieden en verrassingen voorkomen. Zo krijgt iedere leerling een gelijke kans en inzicht in zijn of haar talenten en mogelijkheden.

Online Marketing by Vlindermail.nl