Mouwlengte 7 overhemd juist afgestemd op uw postuur

Mouwlengte 7 is een overhemd wat afgestemd is op uw postuur. Als lange man bent u op zoek naar een overhemd met extra lange mouw en de juiste fit. Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als u kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen en/of ook de mouwen.

Een Mouwlengte 7 overhemd is hier een oplossing voor. Het is een overhemd met een extra langere mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden. Bij het dragen van Mouwlengte 7 overhemd blijft deze dan ook mooi in de broek zitten. Wilt u een trui over uw overhemd dragen dan kunt u de mouw van deze overhemden ook nog zien.

Klassieke boord overhemd

Een klassieke boord zien we bij  zakenmannen vaak en is onder de overhemden het meest populair. Het is het meest gangbaar onder een pak en in combinatie met een stropdas. De kraag staat wat wijder, waardoor het niet noodzakelijk is het overhemd helemaal dicht te knopen. In de punten van de kraag zitten regelmatig kunststof baleintjes die zorgen dat de punt recht gehouden wordt.

Bij mensen met een breder hoofd staan de klassieke boorden met rechte punten fantastisch. Een andere tip is dat u deze boord goed onder een jasje aan kan dit is ontzettend stijlvol. Ook biedt de boord voldoende ruimte onder de kraag voor een stropdas. Bij een smoking wordt de klassieke boord vaak gebruikt.

Mouwlengte 7 overhemd

Het bepalen van de juiste mouwlengte

Om uw mouwlengte te achterhalen zult u de lengte van uw armen moeten opmeten. Er zijn twee manieren om dit de doen. Via de Europese methode of de Engels methode. Bij de Europese methode wordt er gemeten vanaf de top van schouder, waar de arm begint, tot aan de pols.

Bij de Engelse methode wordt er gemeten vanaf het midden van de rug/nek tot aan de pols. Om de juiste mouwlengte te bepalen telt u hier nog eens 1-2 centimeter bij op. Dit is om rekening te houden met het krimpen van het overhemd visit .

Online Marketing by Vlindermail.nl