Vaderdag ontbijt

Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau voor Vaderdag?

Ieder jaar weer is het op de derde zondag van juni Vaderdag. Heb jij een lieve vader, schoonvader of fantastische vader voor je kinderen? Dan is Vaderdag de perfecte dag om dit nog even goed duidelijk te maken en vaders in het zonnetje te zetten. Ben je voor deze speciale dag nog op zoek naar een leuk origineel cadeau? Bestel dan eens een Vaderdag ontbijt!

Vaderdagontbijt

Bestel nu een Vaderdag ontbijt

Een ontbijt laten bezorgen is het perfecte cadeau om jouw geliefde vader mee te verrassen. Dankzij de ontbijtservice hoef je overigens zelf niet vroeg op te staan om zo’n lekker vers ontbijt te verzorgen.

De ontbijtservice maakt en bezorgd in naam van jouw of van jullie kinderen, een heerlijk vers ontbijt en bezorgd dit op het gewenste tijdstip op Vaderdag. In het ontbijt zit een gratis kaartje waar je een leuke boodschap op kunt plaatsen die je vader zal lezen bij het openen van de ontbijtdoos.

Diverse ontbijten om te kiezen

Als jouw vader alleen woont, dan is het mogelijk om een éénpersoons Vaderdag Ontbijt te laten bezorgen. Willen jullie met z’n allen genieten van het ontbijt? Dan is het ook mogelijk om voor meerdere personen te bestellen.

Het standaard Vaderdag ontbijt bestaat uit alles wat je van ene goed ontbijt kunt verwachten. Denk hierbij aan verse broodjes, hartig en zoet beleg, een gekookt eitje, verse Jus de Orange en fruit en natuurlijk koffie en thee. Wil je een nog luxer Vaderdag ontbijt bestellen? Kies dan voor bijvoorbeeld een ontbijt met Champagne of verse vissoorten.

Hoe bestel ik een ontbijt?

Een ontbijt bestellen is eenvoudig. Klik op Vaderdag ontbijt bestellen. Kies het perfecte ontbijt voor jouw vader uit. Vul de adresgegevens in en de tekst voor op het kaartje. Kies de bezorg dag en het tijdstip en betaal je ontbijt met iDEAL.

Als je besteld voor 18:00 uur, kun je het ontbijt de volgende dag nog laten bezorgen! Als je laat bent met het bedenken van een Vaderdag cadeautje, ook dan kun je nog een ontbijtje bestellen voor hem!

Blogpost: Njip